kragerofjorden

Nyoppført og moderne fritidsbolig med sjøutsikt og sen kveldssol

Solhellinga 3 ligger i fremste rekke med fantastisk sjøutsikt og sol fra tidlig til sent. 4 soverom og store utearealer.

Med sine 82 kvm kan denne fritidsboligen by på blant annet 4 soverom, bad og ekstra wc-rom, åpen stue- og kjøkkenløsning, store utearealer opparbeidet med gressplen og terrasse. En generøs takhøyde, stilren peis, en sjøutsikt som nærmest kan ta pusten fra deg, kort vei til sjøen og kveldssol.

10 minutters gange fra hytta finner du Kragerøfjorden camping med båthavn hvor det er mulig å kjøpe båtplass, samt pent opparbeidet strand og aktivitetsområder til fri bruk. Er du glad i å ta deg en tur ligger skogen rett i bakkant av hytta med stier som er supre både til fots og til sykkel, både sommer og høst. Mange av disse er ryddet og oppmerket.

Ikke minst ligger velkjente Kragerø Resort fem minutter unna med bil. Kragerø Resort har en av Norges beste golfbaner, SPA, svømmebasseng, treningsrom, padel/tennisbane og restaurant for å nevne noe. 

Ønsker du å ta deg en tur inn til Kragerø sentrum er det ferge fra Stabbestad som tar 15 minutter. Med egen båt går turen enda raskere. 

Se mer om selve hytta her: Solhellinga 3

Kontakt våre meglere i Aktiv

_____________________

For mer informasjon så ta gjerne kontakt med våre dyktige meglere i Kragerøfjorden på e-post eller på telefon.

RONNY JØRSTAD

Eiendomsmegler/
daglig leder
T: 41 32 08 88
E: ronny.jorstad@aktiv.no

NORA EIKELAND

Eiendomsmegler
T: 46 42 09 26  
E: Nora.Eikeland@aktiv.no

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate