kragerofjorden

Klikk på kartet og utforsk området

Vakker skjærgård


---


Stabbestad i Kragerø byr på flott, norsk natur og er et område i sterk utvikling som helårs- destinasjon, med fokus på å tilby alt man kan tenke seg av rekreasjons- muligheter og aktiviteter. Avstanden til Oslo gjør at du fint kan reise til hytta etter jobb på fredag, og fortsatt ha tid til å nyte sommerkvelden etter ankomst.
I nærområdet, rett nede ved sjøen, finner du Kragerøfjorden Småbåthavn med plass til båten din. Denne vil på sikt utvides. I samme område er det også planlagt kajakkplasser, serveringstilbud og aktivitetsområde – med fokus på sommer og bading! Utleiehytter blir det også, hvis du har et ønske om å nyte fritiden sammen med litt flere enn det er plass til i fritidsboligen din.

Hva med å ta båten ut for øyhopping og opplevelsesferd på Kragerøs 498 øyer og holmer?

Kragerøskjærgården er en av Norges mest populære sommerdestinasjoner, med et yrende båtliv. Fra Stabbestad kan du ta fergen over til Kragerø sentrum, hvor du kan bruke dagen til å shoppe, spise på restauranter eller bare kose deg i denne sommerperlen av en by.

Ditt sommerparadis

---

KRAGERØ
Med beliggenhet midt i Norges vakreste skjærgård, sjarmerende gater, handle- muligheter i unike butikker og et fantastisk uteliv, setter Kragerø rammene for de aller beste minnene.

GOLF, TENNINS OG TRENING
Som hytteeier på Kragerøfjorden Hyttegrend har du tilgang og nærhet til en av Norges aller flotteste 18-hulls golfbaner, og en driving range med hele 26 utslagsteder. Tilbudet passer både nybegynnere og mer erfarne golfere. Kragerø Resort Hotel er stemt frem som «Norway`s Best Golf Hotel» hele 7 ganger og kåret til Norges beste bane.
Videre har Resorten treningsfasiliteter som inkluderer crosstrainer, vekter, tredemølle og flere treningsbenker. Det er også to utebaner til tennis på Resorten. Tennisutstyr og bane reserveres i Proshop.
Området er utviklet med et nettverk av gode sykkelstier, både for nye og erfarne syklister. Tekniske singletracks over svaberg, gjennom skogen, eller bredere stier som passer hele familien.

BADING OG KAJAKK
I Kragerø kan du bade nesten overalt – på øyer, holmer, strender og skjær. I umiddelbar nærhet til hytta finner du det nye friområdet ved sjøen, med massevis av aktiviteter, bading og rekreasjonstilbud. I byen kan du blant annet besøke Gunnarsholmen med sandstrand og saltvannsbasseng.

KRAGERØ RESORT BEACH CLUB
Verdens beste fiskesuppe, saftige hamburgere, hvitvinsdampede blåskjell og pizza. Stupetårn, sandvolleyball og buldrevegg. Lekeplass for de minste og saltvannsbasseng.

SPA OG BEHANDLING
Velkommen til en verden av vann, varme og velvære. Nyt utendørs eller innendørs jacuzzi, avspennende caldarium, steambad, aufguss, maskeritualer i caldarium, kaldkulp og badstue på Kragerø Resort. Her kan du også få deg en klassisk massasje, skrubb, ansiktsbehandlinger, romantiske kurbad og syrepeel.

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate