kragerofjorden

Solrike helårshytter
nær sjøen i Kragerø

---

Sommeren er deilig i Kragerø. I nye Kragerøfjorden Hyttegrend har du sol nærmest hele dagen, med gode, store uteplasser og romslig tomt å boltre deg på. Her – kun 2,5 time fra Oslo – finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær.

Hytte eller tomt? 

Sommeren 2022 står 10 hytter og 5 tomter klare til overtagelse i fantastiske omgivelser; 4 av modellen SIKT, 4 av modellen TID og 2 av modellen SVAL.

Hyttene ligger skjermet i høyden med utsikt over sjøen. Store vindusflater, vide døråpninger, overbygde uteplasser og optimale solforhold sikrer deg den beste opplevelsen av lys, luft, frihet og armslag. Her kan du nyte hyttelivet, hele året. Fra hyttene kan du rusle ned til Kragerøs vakre skjærgård.

Rett til båtplass

Hyttemodellene er fra Tinde Hytter og interiør-arkitekturen fra velrenommerte Paulsen og Nilsen. Rett til kjøp eller leie av båtplass følger med på kjøpet, slik at du også kan reise ut på bølgene og oppleve det yrende båtlivet i sommerlige Kragerø.


Din Tinde-hytte


---


Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Hovedkontoret og våre to fabrikker ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen, kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Det ser du på kvaliteten, i håndverket, på detaljene og utformingen. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til bruker- vennlighet og komfort. Tinde Hytter er en leverandør med solid økonomi, som sikrer deg en trygg leveranse og oppfølging. Slik at du blir fornøyd.

På Kragerøfjorden Hyttegrend tilbyr vi tre moderne modeller med stilrene, tidsriktige uttrykk – Sikt, Sval og Tid. Velg den modellen som passer deg og dine aller best! Hyttene er fleksible, med spesialtilpassede løsninger og detaljer, slik at dette blir et sted hvor du får dyrket de gode opplevelsene på en hytte perfekt for deg. Tindes faste snekkere og byggeledere sikrer en trygg leveranse av høy kvalitet. Nøkkelferdig, selvsagt.


Interiør

---

Interiørvalg og utforming av plantegninger er laget i samarbeid med velrenommerte Paulsen & Nilsen. Interiørarkitektene er et team av åtte dedikerte designere med både lokal og internasjonal erfaring. Hyttene vil ha effektive og åpne planløsninger, samt en gjennomgående høy standard.

Hyttene på Kragerøfjorden vil ha en nordisk look, inspirert av moderne skandinavisk design. Lyst, lunt, sommerlig og delikat. Rom som både gir deg energi om dagen og ro om kvelden. Store vinduer som slipper sommerlyset inn i vakre interiørdetaljer. Designet er skapt for å få maksimalt ut av sommerdagene og sommerkveldene.

EKSTERIØR

En hytte som
skinner i solen


---


Kragerøfjorden Hyttegrend vil bli et godt sted å være, innendørs som utendørs. Men siden dette faktisk er fantastiske Kragerø er fokuset på livet utendørs naturligvis stort. Eksteriørvalgene er deretter.

Gode uteplasser som benyttes til å fange solstrålene. Farger og finish står til sommeren: Tidløs, Dewy Green og Sand- sten. Fasader som går godt med naturen og forsterker sommerfølelsen. Vinduer og karmer i klassisk hvit og dører i typen «Strand» uten synlige hengsler. Fine detaljer som bare fungerer.

Hav og himmel kinn mot kinn.
Motortøff og sønnavind.
Måkereir og terneskrik. 
Hvite hus i hver en vik.


Inger Hagerup

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate