kragerofjorden

Solrike kvalitetshytter
nær sjøen i Kragerø

---

Sommeren er ekstra deilig i Kragerø, og i nye Kragerøfjorden Hyttegrend har du sol nærmest hele dagen, samt gode, store uteplasser å boltre deg på. Her – kun 2,5 time fra Oslo – finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær.

Din nye hytte står klar til overtagelse i fantastiske omgivelser. Hyttemodellene er fra Tinde Hytter og interiør-arkitekturen fra velrenommerte Paulsen og Nilsen.

Hyttene ligger på en høyde med panoramautsikt over sjøen. Her får du store vindusflater, overbygde uteplasser og optimale solforhold som sikrer deg den beste opplevelsen av lys, luft, frihet og armslag. Fra hyttene kan du rusle ned til Kragerøs vakre skjærgård.

Rett til båtplass

Rett til kjøp eller leie av båtplass følger med på kjøpet, så en tur ut på sjøen for å oppleve det yrende båtlivet i Kragerø er aldri langt unna.


Din Tinde-hytte


---


Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli en av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter.

Hovedkontoret og våre to fabrikker ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen, kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Det ser du på kvaliteten, i håndverket, på detaljene og utformingen. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til bruker- vennlighet og komfort. Tinde Hytter er en leverandør med solid økonomi, som sikrer deg en trygg leveranse og oppfølging. Slik at du blir fornøyd.

På Kragerøfjorden Hyttegrend tilbyr vi tre moderne modeller med stilrene, tidsriktige uttrykk – Sikt, Sval og Tid. Velg den modellen som passer deg og dine aller best! Hyttene er fleksible, med spesialtilpassede løsninger og detaljer, slik at dette blir et sted hvor du får dyrket de gode opplevelsene på en hytte perfekt for deg. Tindes faste snekkere og byggeledere sikrer en trygg leveranse av høy kvalitet. Nøkkelferdig, selvsagt.


Interiør

---

Interiørvalg og utforming av plantegninger er laget i samarbeid med velrenommerte Paulsen & Nilsen. Interiørarkitektene er et team av åtte dedikerte designere med både lokal og internasjonal erfaring. Hyttene vil ha effektive og åpne planløsninger, samt en gjennomgående høy standard.

Hyttene på Kragerøfjorden vil ha en nordisk look, inspirert av moderne skandinavisk design. Lyst, lunt, sommerlig og delikat. Rom som både gir deg energi om dagen og ro om kvelden. Store vinduer som slipper sommerlyset inn i vakre interiørdetaljer. Designet er skapt for å få maksimalt ut av sommerdagene og sommerkveldene.

EKSTERIØR

En hytte som
skinner i solen


---


Kragerøfjorden Hyttegrend er et godt sted å være, både innendørs og utendørs, men med plassering i vakre Kragerø er det naturlig nok lagt et ekstra fokus på livet utendørs. Eksteriørvalgene er deretter.

Gode uteplasser og delikat finish med farger som står til sommeren: Tidløs, Dewy Green og Sandsten. Fasader som forsterker sommerfølelsen med store vinduer og karmer i klassisk hvit, samt dører i typen «Strand» uten synlige hengsler. Gjennomtenkt og delikat.

Hav og himmel kinn mot kinn.
Motortøff og sønnavind.
Måkereir og terneskrik. 
Hvite hus i hver en vik.


Inger Hagerup

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate