kragerofjordenHyttedrømmen i Kragerø

10 hytter klare til overtagelse sommer 2022

Med panoramautsikt og sol fra morgen til kveld kan du nyte herlige dager på din nye helårshytte. Rett til båtplass, naturen tett på og nærheten til Kragerø Resort  gir et hav av muligheter og aktiviteter for hele familien. Vakker skjærgård

_____________________

19 moderne og romslige hytter er under oppføring, med gangavstand ned til Kragerøs vakre skjærgård, sjø- og badeliv. Velg mellom tre innholdsrike modeller fra kvalitetsleverandøren Tinde Hytter og interiør-arkitektur fra velrenommerte Paulsen og Nielsen. Rett til båtplass følger med. En god mulighet for familien som har lett etter et tilfluktssted for rekreasjon, aktiviteter og sommerkos.

Din nye sommerhytte

_____________________

På Kragerøfjorden Hyttegrend tilbyr vi tre moderne modeller med stilrene, tidsriktige uttrykk. Velg den modellen som passer din familiesammensetning aller best! Hyttene blir bygget spesielt for deg og dine, med spesialtilpassede løsninger og detaljer, slik at den blir et sted der du kan dyrke de gode opplevelsene i livet. Tindes faste snekkere og byggeledere sikrer en trygg leveranse av høy kvalitet. Nøkkelferdig, selvsagt.

Solrikt hele dagen

_____________________

På Kragerøfjorden Hyttegrend får du sol nærmest hele dagen, med gode og store uteplasser, og romslig, privat tomt å boltre deg på. Kjør bilen helt opp til hytta og nyt utsikten mot Kragerøs holmer og skjær, med solbrillene på. Kjører du fra Oslo etter jobb på fredag rekker du fint å nyte kveldssolen når du kommer frem. Ja, det er mye å nyte på Kragerøfjorden Hyttegrend. 

Magiske kvelder

_____________________

Ingenting er deiligere enn en hytte hvor solen kan nytes hele dagen, fra den står opp helt til den går ned, til kaffekoppen tidlig om morgenen og når kvelden faller på. Magisk stemning til fantastisk utsikt, helt enkelt.Veletablert område

_____________________

Kragerøfjorden Hyttegrend ligger tett på velkjente Kragerø Resort. På Resorten kan du kose deg på spa etter du har slått 18 hull på et av Norges beste golfanlegg. Her finner du også rekreasjons- og aktivitetstilbud som treningsrom, tennis, sykkelstier og turområder. Langs havnen er det badeanlegg, restauranter, båthavn, dagligvare og fergeforbindelse til Kragerø sentrum.


Utforsk dokumenter

_____________________

Meld interesse

_____________________
 

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Kontakt våre meglere i Aktiv

_____________________

For mer informasjon så ta gjerne kontakt med våre dyktige meglere i Kragerøfjorden på e-post eller på telefon.

RONNY JØRSTAD

Eiendomsmegler/
daglig leder
T: 41 32 08 88
E: ronny.jorstad@aktiv.no

NORA EIKELAND

Eiendomsmegler
T: 46 42 09 26
E: nora.eikeland@aktiv.no

Powered by Plyo | Visuals by 3D Estate